Nadogradnja noktiju BrillBird proizvodima za profesionalnu negu noktiju. Zablistajte novim sjajem - BrillBird sjajem!

O nama?

BrillBird proizvodi za profesionalnu negu noktiju

BrillBird proizvodi U reči BrillBird – "Brill" simbolizuje brilijant, dragi kamen koji je beskrajno čist i zvezdano sjajan iz svih uglova, a ipak istovremeno snažan i večan. BrillBird proizvodi za nokte su dizajnirani tako da budu potpuno brilijantni, sjajni, otporni na vreme i neverovatno snažni. Stvoreni su da traju!

Drugi deo naziva naše kompanije je Bird - Ptica, simbol slobode koju donose naši elegantni, sofisticirani i precizno rađeni proizvodi za nokte koji će Vam pomoći da svoju umetnost na noktima dovedete do savršenstva. Ono što nas izdvaja od drugih je želja i predanost da stvorimo harmoniju između mode i stila.

BrillBird se menja u skladu sa modom - pratimo svetske trendove i u svoju BB porodicu unosimo novitete ali istovremeno nikada ne gubimo tu jedinstvenu iskru koja nas krasi i po kojoj smo prepoznatljivi.

BRILLBIRD STIL JE STIL ŽIVOTA!

Naši saloni

Dobrodošli u prijatan i moderan ambijent salona Fresh

Salon Fresh Batajnica Dugogodišnja tradicija FRESH salona oslanja se na tim vrhunskih stručnjaka inspirisanih mnogobrojnim zadovoljnim klijentima. Nastojimo da Vam priuštimo kvalitet, stručnost, ljubaznost i prijatan ambijent po pristupačnim cenama. Nokti na prstima Vaše šake ili stopala sređeni u vidu manikir i pedikir tretmana izgledaće besprekorno dok će zanoktice i nokti koji pucaju i lome se postati Vaša daleka prošlost. Paleta usluga konstantno se proširuje skladno trendovima i novitetima. Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom, izgledom i dužinom Vaših noktiju, izlivanje ili nadogradnja noktiju su pravo rešenje da obezbedite celokupan izgled kojim ćete biti zadovoljne u potpunosti! Ako ste srećnica koja ima prirodno lepe, zdrave i duge nokte, onda ih možete ojačati da bi Vam još dugo ostali takvi! Za Vas smo tu svakoga dana, radi da čujemo Vaše ideje i spremni da ispoštujemo sve Vaše želje. Budite negovane i odišite svežim izgledom uz salone FRESH!

Salon Fresh Batajnica Koristimo preparate svetski poznatog brenda BrillBird koji našim klijentima nudi široki raspon proizvoda i boja za nokte pa time zadovoljava svačiji ukus a našim stručnjacima omogućava lak, brz i efektan tempo rada. Znamo koliko je važno da se osećate sigurno i bezbrižno bez obzira da li imate izlivene, nadograđene ili ste samo ojačali prirodne nokte i koliko su dugi. BrillBird proizvodi omogućuju nam da zadovoljimo želje svih klijenata bez obzira na složenost a njihov kvalitet garantuje dug vek i trajno svež izgled noktima.

Iz tog razloga FreshCosmetics kompanija Vam omogućava da sebi priuštite sve proizvode širokog BrillBird asortimana. Profesionalna nega noktiju od sada je dostupna svima na adresi Majora Zorana Radosavljevića 14 u Batajnici. Posetite nas i uverite se u kvalitet naših proizvoda!

SA ZADOVOLJSTVOM VAS OBAVEŠTAVAMO DA JE SALON „FRESH“ ZA VAS USKORO DOSTUPAN NA JOŠ JEDNOJ ADRESI U BATAJNICI!

MAJORA ZORANA RADOSAVLJEVIĆA 14.

BrillBird edukacija

Saznajte tajne vrhunskih BrillBird edukatora

U poslednje tri godine BrillBird kompanija je vodeća u svetu nege noktiju. Upravo u tom periodu osvojene su mnogobrojne medalje i šampionati u prestižnim evropskim i svetskim takmičenjima.

Zato se trudimo da stečeno znanje i iskustvo prenesemo na sve zainteresovane, kako početnike tako i već iskusne tehničare. Imamo tu sreću da se posao kojim se bavimo bazira pre svega na ljubavi prema istom i stoga znamo koliko Vam je važno da se stalno usavršavate, širite svoje znanje i ispunjavate inspiracijom za predstojeće poduhvate.

Iz tog razloga kroz naš edukativni program vrhunski stručnjaci razmenjuju iskustva sa Vama, na precizno osmišljen način. Edukacije koje obuhvataju sve tehnike (sa ponosom možemo reći) iznedrile su svetski poznate tehničare i samim tim hiljade zadovoljnih klijenata i lepih noktiju.

Pratite BrillBird kalendar edukacija, ukoliko imate bilo kakvo pitanje obratite se našem timu, a mi sa zadovoljstvom čekamo na Vas!

Istorija nege noktiju

Razvojni put umetnosti ukrašavanja noktiju

Možda je iznenađujuće ali istorija nege noktiju zabeležila je svoje početke još pre 3000 godina u Kini i Japanu. Tada su samo bolje stojeće dame ukrašavale svoje nokte prilično kratkotrajnim bojama. Prve naznake nail art tehnike beleže se u istoriji starih Inka koje su ukrašavale svoje nokte slikama raznih životinja kao vid zaštite.

Nega noktiju Ozbiljnija posvećenost ovom, sada neizostavnom vidu nege, datira od početka 20og veka. Uprkos svim nesrećama koje obeležavaju to vreme, tehnika ukrašavanja noktiju je brzo napredovala. Na tržištu se pojavljivalo sve više boja, nijansi a pojam modernog se brzopleto menjao. 1960-tih godina crvenu boju noktiju zamenile su pastelne boje, 1970-te su takođe bile obeležene diskretnim nijansama. Već 1980-tih moda se drastično menja i na scenu stupaju jarke,neonske nijanse (primer su Madonini nokti sa početka njene karijere). 1990-tih crvena boja ponovo postaje trendi pa tako ostaje i do danas. Svedoci smo da je decenija iza nas svakako decenija novih tehnika, nijansi, materijala, vrtoglavog smenjivanja modernih boja i oblika. Upravo zato naša kompanija svakodnevno prati i formira nove trendove, drži se prepoznatljivog stila i kvaliteta i svakako ispunjuva želje svojih klijenata čiji radovi svakoga časa oduševljavaju BrillBird tim stručnjaka.